De Widt Consultancy en Accountancy

Toevoegen aan favorieten
Contact Mevr. Verbeek - de Widt
http://dewidt.nl
Gemaakt door

Omschrijving

De Widt
Passie voor cijfers


Cijfers, jaarrekeningen, belastingaanslagen... Voor veel ondernemers en particulieren is het regelen van de financiën een noodzakelijk kwaad. Gelukkig zijn er ook mensen die er juist dol op zijn en er hun werk van hebben gemaakt. Waar die te vinden zijn? Bij De Widt in Ruinen.
 

Wat of wie is De Widt?

"Wij zijn accountants en belastingadviseurs en verzorgen de administratie voor mkb'ers en particulieren. Daarnaast adviseren wij op financieel gebied en begeleiden starters. Dat doen we vanuit ons kantoor in Ruinen. Onze klanten vind je in de horeca, gezondheidszorg, het mkb, noem maar op. Al bijna 25 jaar is De Widt een vertrouwde naam voor veel ondernemers en particulieren."
 

Wat maakt De Widt anders?

"We hebben oprechte belangstelling voor onze klanten. We kennen ze persoonlijk en omdat je bekend bent met iemands cijfers, weet je behoorlijk veel van een klant, ook privé. Een goed contact is dus uitermate belangrijk en bovenal vertrouwen in elkaar. Voor startende ondernemers hebben we een e-learningsboek geschreven. We begeleiden ze persoonlijk in het maken van een ondernemingsplan, regelen aanvragen voor de belasting en wijzen op het wat en hoe van personeel. Om onze kennis up to date te houden volgen wij en onze medewerkers regelmatig cursussen.

 

Met ingang van het boekjaar 2016 bent u verplicht om de te deponeren jaarrekeningen bij de Kamer van Koophandel via SBR aan te leveren. Ook banken geven er de voorkeur aan om de gegevens via SBR aangeleverd te krijgen. Het spreekt vanzelf dat wij dit voor u kunnen verzorgen. 
 

Verklaar die passie voor cijfers!

"Dit vak is nooit hetzelfde! Je hebt allerlei soorten mensen en geen verhaal is gelijk. Iedereen heeft zijn eigen cijfers. De een gaat er goed mee om, de ander kan meer hulp gebruiken. We ontmoeten een nieuwe klant graag bij hem of haar thuis of in het bedrijf, om iemand goed te leren kennen. Wij houden de klant scherp en zijn een steuntje in zijn of haar rug. Waarom iemand bij ons klant is? Je betaalt niet de hoogste prijs en we geven goede adviezen!"

 

Historie


De Widt Accountants is opgericht in 1992 door Elly Verbeek de Widt. Vandaar de naam "De Widt" Allereerst onder de naam De Widt Administraties als administratiekantoor. De werkzaamheden betroffen verzorging van de administraties en assistentie van de personeelsadministraties van de cliënten in Ruinen, dossiervorming en het doen van belastingaangiften.

In 1999 is A.J.D. Verbeek AA als mededirecteur en tevens accountant aangesteld binnen de organisatie. Naast de activiteiten als administratiekantoor is het dienstenpakket uitgebreid met accountantswerkzaamheden, belastingadvies, bedrijfsadvies en automatisering. Op dit moment werken wij onder de naam De Widt Consultancy & Accountancy. 

Eigen details

Aantal medewerkers: 1-4
Bedrijfsprofiel: Passie voor cijfers!
Plaats: Ruinen
Provincie: Drenthe
Categorie Boekhouder Accountant Accountancy

Provincie

Drenthe
Karelspad 53, 7963 DK

Profieldetails

Profiel ID: 39
Aantal bekeken: 543
De Widt Consultancy en Accountancy - Accountancy - Drenthe - Resultaat - QR Code

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op